Önismeret I.-II. (Részletek Life coach képzési programunkból)

Önismeret I-II.

Azt valljuk, hogy a segítő szakembernek jártasnak kell lennie az önismeretben, tudnia kell, mi motiválja, mik az erősségei és fejlesztendő területei. Éppen ezért a képzésünket erős önismereti alapozással kezdjük.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Egy csomó coaching eszközt kipróbálunk magunkon, és a legelejétől fogva megteremtjük azokat a kommunikációs helyzeteket, ahol gyakorolhatjuk a coachingot. A saját élmény általi tapasztalati tanulás mindig sokkal maradandóbb, így nálunk ne számíts sok frontális oktatásra!

Az első alkalmon nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a csoport megismerje egymást, és kialakuljon az elfogadó légkör, amiben a 12 alkalom során biztonságban tudunk magunkon és egymáson “dolgozni”. A tapasztalatunk az, hogy a csoport csoda az egyik legnagyobb ajándék, amit a képzés adhat. :-)

Nálunk természetes, hogy az oktatók gyakorló coach-ok, így már az első alkalomtól fogva rendszeresen beülnek a coach székébe, és bizony nem félnek megmutatni, ők hogyan csinálják! Már a képzésünk elején megismertetjük a résztvevőkkel az ICF kompetenciákat, melyek mentén a 12 alkalom során dolgozunk.

Már az első két képzési napon bővítjük a szakmai ismereteket, így a hallgatók megismerkedhetnek a boldogság kutatások legfontosabb tudományos eredményeivel, és a társas kapcsolatok alapvető rejtelmeivel, és ezen tudás alkalmazásával a coaching praxisban. És ez még csak a kezdet…

Ha szeretnél többet megtudni a képzésünk részleteiről, olvasd el tájékoztatónkat a Life coach képzési programról vagy vedd fel velünk a kapcsolatot személyesen! 

Írta: Sudár Györgyi, Life-és business coach, művészetterapeuta

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .