Kanizsai Dóra
Kanizsai Dóra
Szakmai vezető, Kommunikációs szakember, Life coach

Hiszek az értékeinkben. A kreativitás, a jellem és a szakmaiság nálam kulcskérdés. Büszke vagyok arra, hogy egy olyan céget vezethetek, amely az emberi minőséget és jól létet szolgálja. Fantasztikus érzés látni a résztvevők és a megbízók megelégedettségét egy-egy képzési program után. Nagyszerű mindezt egy ilyen Csapattal közösen megélni!

Sudár Györgyi
Művészetterapeuta, Life- és business coach, Tréner


Ezért az Indigo munkatársa:

Az empátia, amivel Györgyi az emberek felé fordul valódi kincs. Biztonságban vezet át az önismeret mélységein, ha kell támogat, ha kell csendben meghallgat vagy éppen provokál.  Nem csak a felszínt, de a személyiséged mély rétegeit is megmozgatja. Kreatív megközelítése teljesen új kapukat nyit ki, ami igazi szemléletváltást hoz. Aki már tapasztalta, az tudja, hogy ebben hatalmas erő rejlik. Inspiráló, őszintén kedves és művészi embertől mindig élvezet tanulni. Boldogok vagyunk, hogy Györgyi személyisége a mi képzéseinket színesíti!

Kovács Róbert
Life- és business coach


Ezért az Indigo munkatársa:

Robi mellett biztonságban bonthatod ki a benned rejlő tehetséget. Figyelmével, nyugalmával egy olyan erős szakmai jelenlétet teremt, amelyben bátran lehetsz önmagad. Jó érzés vele dolgozni, mert az erőforrásaid mentén vezet, a vele való párbeszéd inspiráló, ösztönző, támogató.

Bátran ajánljuk Őt mentornak, mert tudjuk, hogy a legmélyebbet hozza ki belőled!

Munka-és szervezetpszichológus, Life coach,
Képzés-és tréningszervező


Ezért az Indigo munkatársa:

Szilvi a lámpás, akinek a társaságában mindig derűs hangulat van. Az ügyfelek számára is fényt gyújt, ha elbizonytalanodnak vagy ha bármi kérdésük támad. Igazi segítő, aki jelen van, figyel rád és támogat bármikor, ha a segítségét kéred. Öröm vele a közös munka!

Balogh Péter tréner

Balogh Péter

Szervezetpszichológus, tanácsadó, tréner

Ezért az Indigo munkatársa:

Péter nyugalma és higgadtsága révén egy olyan kiegyensúlyozottságot teremt, ami remekül visszahat a környezetére. Jó vele együtt dolgozni és együtt gondolkozni, pozitív attitűdje jótékonyan segíti elő a konstruktív megoldásokat.

Tapasztalati oldalról kiemelkedő az az eszköztár, amivel ő rendelkezik, ezt a képzéseken szívesen meg is osztja másokkal.

Kratochwill Katalin
Mentálhigiénés szakember, Life coach, Mediátor


Ezért az Indigo munkatársa:

Kata lenyűgöző ember. Igazi pozitív személyiség, tele energiával, aktivitással. Lendületével, közvetlenségével, szarkasztikus humorával bárkit levesz a lábáról. A vele való találkozások alkalmával mindig tanulunk tőle valamit. A mai napig irigyeljük azokat a tréning résztvevőinket, akiket éppen tanít, mert tudjuk, hogy mennyire élvezetesek az órái.

Life-és business coach, matematikus

Ezért az Indigo munkatársa:

Péter egy igazi racionális gondolkodó. Jó látni, ahogy racionalitása a coachingban értékké válik és értéket teremt. Leginkább  a business coach képzésünkön találkozhatsz vele. Ne lepődj meg, mert bármikor képes átváltozni egy stand up comedy sztárjává, aki team coaching módszerrel hatékonyan dolgozik vezetőkkel, csoportokkal, coaching eszköztára és humora rendkívüli színt visz a programokba.

Csányi Zsuzsa
Pszichológus, Life coach, Mediátor


Ezért az Indigo munkatársa:

Az örök jókedvű. A problémamegoldó. Az ötlet generátor. A precíz. Zsuzsa igazi csapatjátékos, aki mindenkivel megtalálja a közös hangot. A személyiségéből eredő természetes nyitottsága és az emberek felé irányuló kíváncsisága és elfogadása révén a hallgatók imádják. Zsuzsa olyan ember, akivel szívesen beszélgetsz bármikor egy tea mellett, mert érzed, hogy figyel rád. Örülünk, hogy a csapatunk része!

Juhász Tünde

Mentálhigiénés szakember, színész, improvizációs tréner

Ezért az Indigo munkatársa:

Tünde az improvizáció művésze, számos olyan eszközt ismer, ami kinyitja az előadói szabadságot és ezáltal aktivizálja a bennünk szunnyadó kreatív embert.

Trénerként szerves része a tréningjeinek az improvizációs módszer, amitől igazán  élvezetessé válnak a képzések, amiket tart.

Gurin Eszter

Life- és art coach, mediátor, szociálpedagógus

Ezért az Indigo munkatársa:

Aki kérdez: Eszter.
Hívhatjuk az anyák és gyerekek hős védelmezőjének is. Családanya, aki a szülő szerepek szinte minden aspektusát látta már: segített egyeztetni, elkülöníteni, felkészíteni, motiválni, időt beosztani, stresszt és kamaszokat kezelni, mindezt összhangba hozni a női szerepekkel. Sokat kérdez, és ha kell, a művészetterápia segítségével oldja meg a nyelved. Családi, iskolai és párkapcsolati mediációban is számíthatsz rá.

Harsányi Katalin

Pszichológus, life coach, művészetterapeuta

Ezért az Indigo munkatársa:

Kata a tervezés és a struktúra nagy rajongója. Szereti rendszerszemlélettel megközelíteni a különböző helyzeteket, így az elakadással küzdők új nézőpontot kaphatnak tőle. Hisz abban, hogy a szavaknál sokszor a képek könnyebben beszélnek, ezért megoldásközpontú konzultációs üléseinek elengedhetetlen része a kreatív eszközök alkalmazása.
Bogár Maya coach

Bogár Mónika Maya

Life coach

Ezért az Indigo munkatársa:

Ha elakadtál, dilemmád van, mérlegelsz, útvesztőben érzed magad, vagy változtatnál, de még nem tudod, merre indulj, Maya segítségedre lesz. Olyan kísérő, aki óvó, értő figyelemmel, alkalmazkodással kínálja az eszközöket. Hisz a módszerben és az emberekben, célja, hogy te is higgyj magadban, a megoldásban, a kiútban. A bizalom kialakítását, az erőforrásaid felkutatását, az önismereted és önbizalmad erősítését igyekszik elősegíteni. A közös munka lehet mély, játékos, sokszínű, ami Neked jó. A humor természetesen elmaradhatatlan…