Kanizsai Dóra
Ügyvezető, Szakmai vezető, Kommunikációs szakember

Hiszek az értékeinkben. A kreativitás, a jellem és a szakmaiság nálam kulcskérdés. Büszke vagyok arra, hogy egy olyan céget vezethetek, amely az emberi minőséget és jól létet szolgálja. Fantasztikus érzés látni a résztvevők és a megbízók megelégedettségét egy-egy képzési program után. Nagyszerű mindezt egy ilyen Csapattal közösen megélni!

Pszichológus, Művészetterapeuta, Life- és business coach


Ezért az Indigo munkatársa:

Az empátia, amivel Györgyi az emberek felé fordul valódi kincs. Biztonságban vezet át az önismeret mélységein, ha kell támogat, ha kell csendben meghallgat vagy éppen provokál.  Nem csak a felszínt, de a személyiséged mély rétegeit is megmozgatja. Kreatív megközelítése teljesen új kapukat nyit ki, ami igazi szemléletváltást hoz. Aki már tapasztalta, az tudja, hogy ebben hatalmas erő rejlik. Inspiráló, őszintén kedves és művészi embertől mindig élvezet tanulni. Boldogok vagyunk, hogy Györgyi személyisége a mi képzéseinket színesíti!

Life- és business coach, Ultrarövid terápiás konzulens


Ezért az Indigo munkatársa:

Robi mellett biztonságban bonthatod ki a benned rejlő tehetséget. Figyelmével, nyugalmával egy olyan erős szakmai jelenlétet teremt, amelyben bátran lehetsz önmagad. Jó érzés vele dolgozni, mert az erőforrásaid mentén vezet, a vele való párbeszéd inspiráló, ösztönző, támogató.

Bátran ajánljuk Őt mentornak, mert tudjuk, hogy a legmélyebbet hozza ki belőled!

Pszichológus, Life coach,


Ezért az Indigo munkatársa:

Szilvi a lámpás, akinek a társaságában mindig derűs hangulat van. Az ügyfelek számára is fényt gyújt, ha elbizonytalanodnak vagy ha bármi kérdésük támad. Igazi segítő, aki jelen van, figyel rád és támogat bármikor, ha a segítségét kéred. Öröm vele a közös munka!

Mentálhigiénés szakember, Life coach, Mediátor


Ezért az Indigo munkatársa:

Kata lenyűgöző ember. Igazi pozitív személyiség, tele energiával, aktivitással. Lendületével, közvetlenségével, szarkasztikus humorával bárkit levesz a lábáról. A vele való találkozások alkalmával mindig tanulunk tőle valamit. A mai napig irigyeljük azokat a tréning résztvevőinket, akiket éppen tanít, mert tudjuk, hogy mennyire élvezetesek az órái.

Szervezetpszichológus, Tanácsadó,
CPL coach, Tréner


Ezért az Indigo munkatársa:

Péter nyugalma és higgadtsága révén egy olyan kiegyensúlyozottságot teremt, ami remekül visszahat a környezetére. Jó vele együtt dolgozni és együtt gondolkozni, pozitív attitűdje hatékonyan segíti elő a konstruktív megoldásokat.

Tapasztalati oldalról kiemelkedő az az eszköztár, amivel rendelkezik, ezt a képzések keretében szívesen meg is osztja a résztvevőkkel.

Csányi Zsuzsa
Szervezetpszichológus, Life coach, Mediátor


Ezért az Indigo munkatársa:

Az örök jókedvű. A problémamegoldó. Az ötlet generátor. A precíz. Zsuzsa igazi csapatjátékos, aki mindenkivel megtalálja a közös hangot. A személyiségéből eredő természetes nyitottsága és az emberek felé irányuló kíváncsisága és elfogadása révén a hallgatók imádják. Zsuzsa olyan ember, akivel szívesen beszélgetsz bármikor egy tea mellett, mert érzed, hogy figyel rád. Örülünk, hogy a csapatunk része!

Művészetterapeuta, Life-és business coach, Mediátor

Ezért az Indigo munkatársa:

Eszter figyelmesen hallgat és kérdez. Szeret tudást átadni és támogatni. Otthon van konfliktus-és stresszkezelésben, precizitása az időkezelésben is hasznos. Egyéni üléseken, csoportos alkalmakon és tréningeken is elfogadó és ítélkezésmenetes környezetet teremt. Türelmével segít a jó megoldások megtalálásában.