Rólunk

Szakmai csapatunk 2014-ben alakult. Célunk, hogy olyan programokat alkothassunk és valósíthassunk meg ügyfeleinkkel közösen, amelyek amellett, hogy személyreszabott fejlesztést és szakértői támogatást kínálnak számukra, egy olyan élő közeggé is teszi a közös munkát, amelyben élmény születhet.

Tréningjeinket elsősorban azok számára a vállalatok számára ajánljuk, akik szenvedélyesen hisznek abban, amit csinálnak. Olyan cégeknek -, amelyekben jelen van a belső fejlődésre való törekvés, igyekeznek lépést tartani a változással és van bátorságuk szembenézi a szervezeti kihívásokkal is a saját fejlesztésük érdekében. Szívesen ajánljuk a programjainkat olyan a cégeknek, ahol érték a munkatársak jól léte és ahol  fontos a szervezetben a tiszta és transzparens kommunikáció.

Képzési programjainkat szeretnénk megkülönböztetni a piacon megtalálható többi coach, mediátor és tréner képzéstől. Gyakorlati-élmény tréning módszereinkben a szakmai tudás mély átadásán túl egy olyan kreatív alkotó teret is nyitunk a hallgatóink számára, amelyben az egyéni tehetség-gondozás nagy hangsúlyt kap.

A tantermi órákon túl is értékes programokra és egy élő, támogató szakmai műhelyre találhatnak azok, akik fejlődni szeretnének.

A képzéseket kísérő, saját szerkesztésű szakmai kiadványaink, mentori jelenlétünk és az intézmény által kínált gyakorlati terepmunka, kiváló lehetőséget teremtenek a szakmai fejlődésre.

Hivatásunk, hogy hallgatóinkat mindazoknak a kompetenciáknak a fejlesztésében támogassuk, amelyek elengedhetetlenek lesznek számukra a szakmai munka során. Ebben a kompetenciafejlesztésben minden hallgató maga választhatja ki a személyiségéhez leginkább illeszkedő eszközt. 

“A másokkal való együttműködés olyan, mintha előnyt adnál magadnak a versenyben.”


John C. Maxwell

Indigo Coaching