Life és Art coaching képzés

Budapesten, Győrben, Szegeden és Online

Felnőttképzési nyilvántartás alapján futó képzési program 

(Nyilvántartási szám: B/2020/004020)

Magyarországon egyedülálló képzési programmal- NLP és Art coaching eszköztárral

A coaching egy olyan segítő folyamat, amelynek során a coach abban támogatja a klienst, hogy a benne rejlő erőforrások segítségével megvalósíthassa vágyait, kitűzött céljait.

A coaching folyamat az alábbi területeken valósulhat meg:

 • Önbizalomhiány
 • Karrier-munkahelyváltás
 • Munkahelyi problémák
 • Kapunyitási pánik
 • Párkapcsolati problémák
 • Mobbing, szóbeli erőszak
 • Konfliktus a szülőkkel, családdal
 • Általános elégedetlenség, megrekedtség

Képzésünket úgy építettük fel, hogy tudásodat a kezdetektől gyakorlatban tudd elmélyíteni. Fontosnak tartjuk az emberi odafigyelést és a személyes figyelmet, így testreszabottan, az egyéni kompetenciákat figyelembe véve adjuk át Neked a szükséges tudást, és végig követjük személyes fejlődésedet. A csoportos munka során olyan megtartó közeget biztosítunk, ahol a tudás, a kreativitás és a jókedv megsokszorozódik.

 • Life és Art coaching képzés Budapest, Indul: 2023.01.28. (A vírushelyzet alakulásától függően személyesen és/vagy online kerül megtartásra.)
 • Life és Art coaching képzés Szeged, Indul: 2023.01.28. (A vírushelyzet alakulásától függően személyesen és/vagy online kerül megtartásra.)
 • Life és Art coaching képzés ONLINE /hétvégi csoport, Indul: 2023.02.18. (Képzési alkalmaink a Zoom felületén valósulnak meg.)

Motivációs beszélgetés

A jelentkezési folyamatot nálunk egy személyes beszélgetés (online) is kíséri, amelynek keretében jobban megismerjük a motivációdat, személyes fejlesztési igényedet, hogy ezzel is támogassunk Téged az egyéni előrehaladásodban.

Ezáltal megerősítést kaphatsz arra is, hogy valóban neked való-e ez a terület és felhívjuk a figyelmed arra is, ha valami más területet illeszkedőbbnek látunk a személyiségedhez, céljaidhoz.

Online képzési forma

2020-tól Life és Art coach képzési programunk a személyes formán kívül már online is elérhető. Így otthonról, sőt akár külföldről is kényelmesen tanulhatsz és egy új, államilag elismert végzettséget szerezhetsz felnőttképzésünk keretében.

A képzésekhez kapcsolódó jelentkezési lapot itt tudod kitölteni: Jelentkezési lap

Hogyan épül fel a képzésünk? 

Képzésünket az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) coach kompetenciáira építjük. A képzés elvégzése és a szükséges gyakorlat megszerzése után így lehetsőged nyílik az egyéni nemzetközi coach minősítés elérésére is.

Tananyagegység I.: Coaching szemlélet és kompetenciák fejlesztése 

1. Önismeret I. , Pozitív pszichológia /A coaching alapjai, bevezető gyakorlatok

2. Önismeret II. ,Társas kapcsolatok /Párkapcsolat szakaszai, szeretetnyelvek, párkapcsolati coaching gyakorlatok

3. Konfliktuskezelés  /Thomas-Kilmann modell, megoldásfókuszú megközelítés, konfliktuskezelési stratégiák

4. Asszertív kommunikáció a segítő kapcsolatban és önbizalom /Aktív hallgatás, értő figyelem gyakorlatok, transzparencia a coachingban

5. DISC alapú személyiségtipológia, ügyfél karakterisztika /Saját karakter meghatározása, személyiségtípushoz illeszkedő kommunikációs és coaching eszközök választása  

6. Kérdezéstechnika /Kérdéstípusok, nyitott kérdések gyakorlása

Tananyagegység II.: Coaching eszközök használata

7. Coaching folyamatmodellek /A coaching folyamatának lépései, esetgyakorlatok

8. NLP (neurolingvisztikus programozás), mint a coaching eszköze /Jövőorientált dramatikus eszközök használata, nyelvi kifejezésmód a coachingban

9. Coaching eszközök használata, A változás dinamikája /A változás folyamata, a változáshoz való viszony feltérképezése, fenntarthatóság, felelősség kérdése

10. Art coaching eszközök 1. /Pozitív művészetterápiás eszközök a coachingban, sajátélményű gyakorlatok

11. Art coaching eszközök 2. /Pozitív művészetterápiás eszközök a coachingban, sajátélményű gyakorlatok

12. Mentoring, coaching eszközök használata /Coaching vállalkozás indításának lépései, kérdések-útravaló

Indigo csoportkép

A képzés elvégzése után sem engedjük el a kezed!

Két havi rendszerességű zárt alumni klubunk keretében biztonságos közegben teheted fel a  kezdeti ülések alkalmával felmerülő kérdéseid. 

Műhely csoportjaink (karrier coaching, párkapcsolati coaching, brief coaching, mindfulness) pedig kiváló terepet biztosítanak arra, hogy tudásodat, eszköztáradat még tovább bővíthesd!

Képzésünkön tőlük tanulhatsz:

Sudár Györgyi PCC

Sudár Györgyi PCC

Pszichológus, Művészetterapeuta, Life, business és Art coach
Boldizsár Szilvia

Boldizsár Szilvia

Munkapszichológus, Life coach, Mediátor
Kovács Róbert

Kovács Róbert

Life-és business coach
Hevesiné Kratochwill Katalin PCC

Hevesiné Kratochwill Katalin PCC

Mentálhigiénés szakember, Life coach, Mediátor
Csányi Zsuzsanna ACC

Csányi Zsuzsanna ACC

Munka-és szervezetpszichológus, Life coach

Hallgatóink véleménye a képzésről:

“Legértékesebb számomra az átadott tapasztalatok voltak, amik segítettek igazán megérteni és megérezni, hogy milyen a megfelelő coach attitűd.”

“Tetszett, hogy a magas színvonal és a családias, baráti hangulat megfért egymás mellett.”

“Az oktatók nagyon jó közeget tudtak teremteni, és megtartani az órák során. Volt helye sírásnak, nevetésnek, de kordában tudták tartani, mielőtt túlzásokba estünk volna.”

“A tanulással együtt sokat fejlődött az önismeretünk, tudásban és önismeretben is jelentősen gazdagodtunk.”

“Néhány hónap alatt sikerült úgy átadni a tudásanyagot, hogy kellő önbizalommal és szakmai felkészültséggel lehessen belevágni a life coaching gyakorlásába.”

“Számomra sokkal több volt, mint egy egyszerű képzés. Itt olyan szemlélettel találkoztam, amivel az első perctől kezdve azonosulni tudtam, és ahol úgy éreztem a legjobb helyen vagyok. A tanáraim felkészültsége, szakmai tudása és a coaching iránti alázata, valamint az ügyfelek maximális tisztelete garancia volt arra, hogy jómagam is magas szinten művelhessem ezt a hivatást. A számos jól és eredményesen használható coaching eszközön, illetve az átadott tudásanyagon túl kaptam egy remek közösséget is, akik között a mai napig is otthonosan mozoghatok, valamint egy, a személyiségemet teljes mértékben elfogadó légkört, amelyben kiteljesedhettem és végre megtaláltam azt a hivatást, amit – az előzmények tükrében – magas minőségben vagyok képes folytatni.”

“A Life coach képzést elsősorban azért kezdtem el, mert szerettem volna még több önismeretre szert tenni. A képzés azonban igazi szemléletváltást hozott az életembe. Nem csak az önismeretem lett mélyebb, de nagyon jó tanároktól, nagyon jó coachoktól tanulhattam meg egy igazi segítséget nyújtó módszertant, egy igazi segítő szakmát. A képzés elvégzése óta Life coachként dolgozom és csodálatos érzés, hogy igazán tudok segíteni az ügyfeleimnek.”

“A life coach képzést azért választottam, mert practitioner coachként szükségem volt arra az alaposan kidolgozott, minden szempontot figyelembe vevő és használható eszköztárra, amit itt kaphattam. Mind a life coaching, mind a mediátor képzésen odaadó, támogató tanárokkal találkoztam, akik megteremtették számomra a tanuláshoz szükséges biztonságos és ítélkezésmentes közeget, ill. demonstrálták azt, amit szavakkal igyekeztek átadni számomra. Coachként való elindulásomat nagymértékben támogatta, hogy dilemmáimmal a mai napig megértő és szakavatott fülekre találok, és úgy érzem, akik valaha a tudás magját elültették bennem, ugyanolyan szeretettel figyelik annak sarjadását is.”

több mint 10.000

Óra coaching

több mint 800

Elégedett hallgató

több mint 8

Éve a piacon

A képzés díja a 2023 év elején induló képzéseink esetében: 510.000 Ft, előjelentkezési kedvezmény keretében, 2023.01.01.-ig 420.000 Ft. Az online hétköznapi képzésünk esetében az előjelentkezési kedvezmény 2022.12.18-ig él.

A képzési díjra vonatkozóan részletfizetés igényelhető, három vagy igény szerint négy részletben.

A képzési díj tartalmazza a képzési anyagok, jegyzetek, a mentoring/szupervízió és a vizsga díját is, valamint 1 alkalom díjmentes részvételi lehetőséget a kéthavonta megrendezésre kerülő Indigo Alumni klub szakmai eseményen, amely szupervíziót, illetve továbbképzési lehetőséget biztosít hallgatóinknak.

Kíváncsi vagy a képzési programunk részleteire? Írj nekünk bátran és elküldjük a kiválasztott képzéshez kapcsolódó részletes brossúránkat!

Szakértő partnerek voltunk: