Life és Art coaching képzés

Budapesten, Győrben, Szegeden és Online

1 elhivatott

csapat

több mint 10

éve a piacon

közel 1000

elégedett hallgató

A coaching egy olyan segítő folyamat, amelynek során a coach abban támogatja a klienst, hogy a benne rejlő erőforrások segítségével megvalósíthassa vágyait, kitűzött céljait.

A coaching folyamat az alábbi területeken valósulhat meg:

 • Önbizalomhiány
 • Karrier- munkahelyváltás
 • Munkahelyi problémák
 • Kapunyitási pánik
 • Párkapcsolati problémák
 • Mobbing, szóbeli erőszak
 • Konfliktus a szülőkkel, családdal
 • Általános elégedetlenség, megrekedtség

Képzésünket úgy építettük fel, hogy tudásodat a kezdetektől a gyakorlatban tudd elmélyíteni. Fontosnak tartjuk az emberi odafigyelést és a személyes figyelmet, így testreszabottan, az egyéni kompetenciákat figyelembe véve adjuk át Neked a szükséges tudást, és végig követjük személyes fejlődésedet. A csoportos munka során olyan megtartó közeget biztosítunk, ahol a tudás, a kreativitás és a jókedv megsokszorozódik.

 • Life és Art coaching képzés Budapesten, személyes formában, hétvégi csoport
  Indul: 2024.09.21.
 • Life és Art coaching képzés ONLINE formában (A Zoom felületen keresztül), hétvégi csoport
  Indul: 2024.09.21.

Motivációs beszélgetés

A jelentkezést követően a képzési folyamatot nálunk (online formában) egy személyes beszélgetés is kíséri, amelynek keretében jobban megismerjük a motivációdat, személyes fejlesztési igényedet, hogy ezzel is támogassunk Téged az egyéni előrehaladásodban.

Ezáltal megerősítést kaphatsz arra vonatkozóan, hogy valóban neked való-e ez a terület, de felhívjuk a figyelmed arra is, ha úgy gondoljuk, valamely más területet jobban illeszkedik a személyiségedhez, céljaidhoz.

Online képzési forma

Azok a hallgatók, akik az online képzési formát választják a jelenléti oktatással megegyező tematikán és gyakorlatokon keresztül sajátítják el a szükséges ismereteket.

A képzésekhez kapcsolódó jelentkezési lapot itt tudod kitölteni: Jelentkezési lap

Hogyan épül fel a képzésünk? 

Képzésünket az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) coach kompetenciáira építjük. A képzés elvégzése és a szükséges gyakorlat megszerzése után így lehetsőged nyílik az egyéni nemzetközi coach minősítés elérésére is.

A képzés tematikája:

1. Önismeret I. , Pozitív pszichológia /A coaching alapjai, bevezető gyakorlatok

2. Önismeret II. ,Társas kapcsolatok /Párkapcsolat szakaszai, szeretetnyelvek, párkapcsolati coaching gyakorlatok

3. Asszertív kommunikáció a segítő kapcsolatban és önbizalom /Aktív hallgatás, értő figyelem gyakorlatok, transzparencia a coachingban, Konfliktuskezelés  /Thomas-Kilmann modell, megoldásfókuszú megközelítés, konfliktuskezelési stratégiák

4. DISC alapú személyiségtipológia, ügyfél karakterisztika /Saját karakter meghatározása, személyiségtípushoz illeszkedő kommunikációs és coaching eszközök választása , A változás dinamikája /A változás folyamata, a változáshoz való viszony feltérképezése, fenntarthatóság, felelősség kérdése

5. Kérdezéstechnika /Kérdéstípusok, nyitott kérdések gyakorlása

6. Coaching folyamatmodellek /A coaching folyamatának lépései, esetgyakorlatok

7. NLP (neurolingvisztikus programozás), mint a coaching eszköze /Jövőorientált dramatikus eszközök használata, nyelvi kifejezésmód a coachingban

8. Art coaching eszközök 1. /Pozitív művészetterápiás eszközök a coachingban, sajátélményű gyakorlatok

9. Art coaching eszközök 2. /Pozitív művészetterápiás eszközök a coachingban, sajátélményű gyakorlatok

10. Mentoring, coaching eszközök használata /Coaching vállalkozás indításának lépései, kérdések-útravaló

A képzés erősen gyakorlati fókuszú. Többirányú visszajelzést működtető rendszerben dolgozunk, amelyben biztonságos keretek között, a képzési időn túl a következő gyakorlati projektmunkákban vehetnek részt a hallgatók:

+ Peer coaching keretében gyakorló csoportokat működtetünk; 

+ A hallgatók külsős ügyféllel történő egyéni munkát végeznek, melyet mentori jelenléttel támogatunk; 

+ A tehetséges hallgatók számára állásbörzéken való részvételi lehetőséget biztosítunk (karrier coaching).

Indigo csoportkép

A képzés elvégzése után sem engedjük el a kezed!

Kéthavi rendszerességű zárt Alumni klubunk keretében biztonságos közegben teheted fel a kezdeti ülések alkalmával felmerülő kérdéseid. 

Műhely csoportjaink (karrier coaching, párkapcsolati coaching, brief coaching, mindfulness) pedig kiváló terepet biztosítanak arra, hogy tudásodat, eszköztáradat még tovább bővíthesd!

Képzésünkön tőlük tanulhatsz:

Kovács Róbert

Kovács Róbert

Life-és business coach, Ultrarövid terápiás konzulens
Boldizsár Szilvia

Boldizsár Szilvia

Pszichológus, Life coach, Mediátor
Hevesiné Kratochwill Katalin PCC

Hevesiné Kratochwill Katalin PCC

Mentálhigiénés szakember, Life coach, Mediátor
Csányi Zsuzsanna ACC

Csányi Zsuzsanna ACC

Munka-és szervezetpszichológus, Life coach

Hallgatóink véleménye a képzésről:

„Legértékesebb számomra az átadott tapasztalatok voltak, amik segítettek igazán megérteni és megérezni, hogy milyen a megfelelő coach attitűd.”

„Tetszett, hogy a magas színvonal és a családias, baráti hangulat megfért egymás mellett.”

„Az oktatók nagyon jó közeget tudtak teremteni, és megtartani az órák során. Volt helye sírásnak, nevetésnek, de kordában tudták tartani, mielőtt túlzásokba estünk volna.”

„A tanulással együtt sokat fejlődött az önismeretünk, tudásban és önismeretben is jelentősen gazdagodtunk.”

„Néhány hónap alatt sikerült úgy átadni a tudásanyagot, hogy kellő önbizalommal és szakmai felkészültséggel lehessen belevágni a life coaching gyakorlásába.”

„Számomra sokkal több volt, mint egy egyszerű képzés. Itt olyan szemlélettel találkoztam, amivel az első perctől kezdve azonosulni tudtam, és ahol úgy éreztem a legjobb helyen vagyok. A tanáraim felkészültsége, szakmai tudása és a coaching iránti alázata, valamint az ügyfelek maximális tisztelete garancia volt arra, hogy jómagam is magas szinten művelhessem ezt a hivatást. A számos jól és eredményesen használható coaching eszközön, illetve az átadott tudásanyagon túl kaptam egy remek közösséget is, akik között a mai napig is otthonosan mozoghatok, valamint egy, a személyiségemet teljes mértékben elfogadó légkört, amelyben kiteljesedhettem és végre megtaláltam azt a hivatást, amit – az előzmények tükrében – magas minőségben vagyok képes folytatni.”

„A Life coach képzést elsősorban azért kezdtem el, mert szerettem volna még több önismeretre szert tenni. A képzés azonban igazi szemléletváltást hozott az életembe. Nem csak az önismeretem lett mélyebb, de nagyon jó tanároktól, nagyon jó coachoktól tanulhattam meg egy igazi segítséget nyújtó módszertant, egy igazi segítő szakmát. A képzés elvégzése óta Life coachként dolgozom és csodálatos érzés, hogy igazán tudok segíteni az ügyfeleimnek.”

„A life coach képzést azért választottam, mert practitioner coachként szükségem volt arra az alaposan kidolgozott, minden szempontot figyelembe vevő és használható eszköztárra, amit itt kaphattam. Mind a life coaching, mind a mediátor képzésen odaadó, támogató tanárokkal találkoztam, akik megteremtették számomra a tanuláshoz szükséges biztonságos és ítélkezésmentes közeget, ill. demonstrálták azt, amit szavakkal igyekeztek átadni számomra. Coachként való elindulásomat nagymértékben támogatta, hogy dilemmáimmal a mai napig megértő és szakavatott fülekre találok, és úgy érzem, akik valaha a tudás magját elültették bennem, ugyanolyan szeretettel figyelik annak sarjadását is.”

A képzés díja 520.000 Ft+Áfa.

Előjelentkezési kedvezményünk keretében 2024. július 31-ig történő jelentkezés esetén 490.000 Ft+Áfa.

(Magánszemélyek részére Áfa mentes konstrukció igényelhető, amelynek részleteiről érdeklődjön munkatársainknál.)

A képzés díja legfeljebb 4 részletben fizethető, részletfizetési igényét a jelentkezési lapon szükséges bejelölni. 

A képzési díj tartalmazza a képzési anyagok, jegyzetek és egy mentoring/szupervízió alkalom árát, valamint egy alkalom díjmentes részvételi lehetőséget a kéthavonta megrendezésre kerülő Indigo Alumni klub szakmai eseményen, amely szupervíziót, illetve továbbképzési lehetőséget biztosít hallgatóinknak.

Kíváncsi vagy a képzési programunk részleteire? Írj nekünk bátran, és elküldjük a kiválasztott képzéshez kapcsolódó részletes brossúránkat!

Szakértő partnerek voltunk: