HOGYAN TOVÁBB?

___

A képzés végeztével sem engedjük el a kezed!

A vizsga után felmerülhetnek benned kérdések: Hogyan szerezzek még több gyakorlatot? Hol érdemes kezdeni a szakmát? Nem hagyunk egyedül a kérdéseiddel! Végzett hallgatóink számára egyre szélesebb körben biztosítunk lehetőséget a gyakorlásra.

BME Állásbörze

Cégünk évről évre képviselteti magát a Budapesti Műszaki Egyetem tavaszi-őszi állásbörzéjén, ahol karrier coachinggal segítjük a pályakezdés előtt álló fiatal egyetemistákat. A programon minden évben lehetőséget biztosítunk 4 végzett hallgatónk számára, hogy képviseljék a céget és ezzel a gyakorlattal segítsük a szakmai elindulásukat. Tapasztalataink szerint leggyakrabban az önbizalom, a kapunyitási pánik, a külföldi munkavállalás és a továbbtanulási kérdések fontolgatása áll a beszélgetések középpontjában.

Az idei tavaszi állásbörze időpontja: 2023.03.22.

A részvételi lehetőséget idén is megnyitottuk az alumnik számára, azonban egy rövid pályázati anyag beadásához kötöttük a kiválasztást. A pályázat két részből áll:

1, Egy kb 4 perces videó készítése arról, hogy milyen coaching eszközzel készülsz az állásbörzére. Kérünk a videó elkészítésénél figyelj a közérthetőségre és a személyességre. VAGY egy 1,5-2 oldalas cikk megírása, amelynek témája “Mit adott Neked az Indigo coach képzése? Milyen élményekkel gazdagodtál? Miben fejlődtél a képzés során?” Az elkészült cikkeket és videókat a hallgató hozzájárulásával megosztjuk online platformjainkon.

2, Pár soros motivációs email megírása.

A pályázatokat az  info@indigo-training.hu email címre várjuk. Beadásának határideje: 2023.03.10. (péntek) 12 óra

.

.