Karriertámogató tréningek

A karrierút nem egy lineáris folyamat, pedig sokszor ezt várjuk tőle. Sokkal inkább elindulások, elakadások, megérkezések és új találkozások, tapasztalások, tanulások sorozata. Miközben készülünk valamire, folyamatos változásban vagyunk, akkor is, ha ezt nem tudatosan szeretnénk. A változás, ami állandó, ami végigkíséri szakmai pályánkat is. Ez rengeteg lehetőséget rejt magában, ugyanakkor folyamatos felülvizsgálatra, választásra késztet bennünket.

A karriert támogató tréningjeink egy olyan eszköztárat hivatottak átadni ügyfeleink számára, amelyek végigkísérhetik őket személyes karrier útjukon. A munkahelyi kiteljesedés segítése és támogatása érdekében számos már kidolgozott gyakorlat és kompetenciafejlesztő módszer létezik. 

Cégünk erőssége, hogy ezeket rendszerbe helyezve, egymással megfelelő szinergiában alkalmazza a személyes fejlődés és siker elérésében.

A karriert támogató tréningek hatékony támogatást nyújthatnak a karrieredben, ha úgy érzed, elakadtál, szívesen váltanál vagy fejlesztenéd magad egy vertikálisan vagy horizonzálisan számodra illeszkedőbb pozíció betöltése érdekében.

A vezetői tréningek a kompetenciáid alaposabb kiaknázása mellett rávilágítanak az esetleges “vak” foltjaidra és abban is támogatnak, hogy a csapatoddal jobb kapcsolatot alakíts ki, illetve képes legyél olyan vezetői készségek elsajátítására, amelyekkel másokat is hozzá segíthetsz a bennük rejlő potenciál megélésére, kibontakoztatására.

Abban hiszünk, hogy mindenkinek van egy hivatása, ami csak arra vár, hogy megtalálja, felfedezze, megélje és közben éljen a képességeivel!

Karrier támogató tréningek