Vezetőfejlesztés

Felnőttképzési engedély alapján futó képzési program 

(Felnőttképzési eng. szám: E-001721/2017/D007)

A modern vezető számos kihívás elé néz: a rá váró feladatok maradtak a klasszikusak, ám a munkavállalókkal való kapcsolat számos új kihívás elé állít minden vezetőt.

A kollégákkal való jó kapcsolat fontossága jelentősen felértékelődött az elmúlt időszakban.

A megfelelő munkatárs kiválasztása, betanítása ugyanis rengeteg  időt és pénzt emészt fel vállalati oldalról, a befektetett idő megtérülése éppen ezért lényeges.

A tehetséges munkatársak felkutatása nem könnyű, azonban a hosszabb távú megtartásukhoz, motiválásukhoz már vezetői kompetenciák is szükségesek, amelyek folyamatos fejlesztés és gyakorlati tapasztalás útján egy tudatosabb szintre emelhetik a munkahelyi kapcsolatokat, munkafolyamatokat.

A vezetői tréning ezeknek a kompetenciáknak a fejlesztésben segít, olyan készségeket sajátíthatunk el általa, amelyek alkalmazása egy vezető részéről napi szintű elvárás, hiányuk pedig számos veszteséghez vezethet.

Vezetői tréning

A tréning célja

A tréning célja, hogy a szakmai kompetenciákon túl a vezetők érzelmi intelligenciáját, kommunikációját, rezilienciáját is fejlesszük.

Olyan készségek fejlesztését helyezzük a fókuszba, amelyek révén a résztvevők képessé válnak arra, hogy felismerjék beosztottjaik képességeit, készségeit és azokat produktívan becsatornázzák a szervezeti működésbe. Képesek lesznek fejlődési lehetőséget biztosítani munkatársainak, motivációjukat és elköteleződésüket fenntartani.

Kiknek ajánljuk?

A tréninget ajánljuk mindazoknak, akik vezetőként és/vagy vállalkozóként a szervezeti hatékonyság növelését tűzték ki célul és hajlandóak ennek szolgálatában fejleszteni önmagukat. 

A tréning tematikája

Tanyanyagegység megnevezése: Vezető fejlesztés

  • Vezetői készségek, kompetenciák – önismeret, személyiségek ismerete, motiváció, motiválás a helyzetfüggő vezetésben
  • Hatékony irányítási és vezetési stílusok – a sikeres menedzser emberi kapcsolatai, különböző személyiségek stressz alatti viselkedéseinek kezelése, a helyzetfüggő vezetési módszerek
  • Kommunikáció – a pozitív befolyásolás módszerei, az asszertív kommunikáció alapjai, gyakorlata, az asszertív kommunikáció alkalmazása nem asszertív környezetben
  • Munkatársak szakmai, szervezeti bevonási lehetőségei – munkatársak fejlesztési igényei, lehetőségei, toborzás, kiválasztás, belső fejlesztések
  • Munkahelyi játszmák és kezelésük
Tréning vezetőknek

Képzésünk az NSZFH (Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal) által is engedélyezett program. A képzés hivatalos megnevezése: “Vezető fejlesztés”. Engedélyszáma: E-001721/2017/D007.

A képzés elvégzéséről sikeres részvétel estén egy engedélyezett tanúsítványt kaphatsz, amelyen az alábbi elnevezés szerepel: “Vezető fejlesztés (Felnőttképzési eng. szám: E-001721/2017/D007)”

Kíváncsi vagy programunk részleteire? Írj nekünk bátran!