Vezetőfejlesztés

Felnőttképzési engedély alapján futó képzési program 

(Felnőttképzési eng. szám: E-001721/2017/D007)

A modern vezető számos kihívás elé néz: a rá váró feladatok maradtak a klasszikusak, ám a munkavállalókkal való kapcsolat számos új kihívás elé állít minden vezetőt.

A kollégákkal való jó kapcsolat fontossága jelentősen felértékelődött az elmúlt időszakban.

A megfelelő munkatárs kiválasztása, betanítása ugyanis rengeteg  időt és pénzt emészt fel vállalati oldalról, a befektetett idő megtérülése éppen ezért lényeges.

A tehetséges munkatársak felkutatása nem könnyű, azonban a hosszabb távú megtartásukhoz, motiválásukhoz már vezetői kompetenciák is szükségesek, amelyek folyamatos fejlesztés és gyakorlati tapasztalás útján egy tudatosabb szintre emelhetik a munkahelyi kapcsolatokat, munkafolyamatokat.

A vezetői tréning ezeknek a kompetenciáknak a fejlesztésben segít, olyan készségeket sajátíthatunk el általa, amelyek alkalmazása egy vezető részéről napi szintű elvárás, hiányuk pedig számos veszteséghez vezethet.

Vezetői tréning

A tréning célja

A tréning célja, hogy a szakmai kompetenciákon túl a vezetők érzelmi intelligenciáját, kommunikációját, rezilienciáját is fejlesszük.

Olyan készségek fejlesztését helyezzük a fókuszba, amelyek révén a résztvevők képessé válnak arra, hogy felismerjék beosztottjaik képességeit, készségeit és azokat produktívan becsatornázzák a szervezeti működésbe. Képesek lesznek fejlődési lehetőséget biztosítani munkatársainak, motivációjukat és elköteleződésüket fenntartani.

Kiknek ajánljuk?

A tréninget ajánljuk mindazoknak, akik vezetőként és/vagy vállalkozóként a szervezeti hatékonyság növelését tűzték ki célul és hajlandóak ennek szolgálatában fejleszteni önmagukat. 

A tréning tematikája

Tanyanyagegység megnevezése: Vezető fejlesztés

  • Vezetői készségek, kompetenciák – önismeret, személyiségek ismerete, motiváció, motiválás a helyzetfüggő vezetésben
  • Hatékony irányítási és vezetési stílusok – a sikeres menedzser emberi kapcsolatai, különböző személyiségek stressz alatti viselkedéseinek kezelése, a helyzetfüggő vezetési módszerek
  • Kommunikáció – a pozitív befolyásolás módszerei, az asszertív kommunikáció alapjai, gyakorlata, az asszertív kommunikáció alkalmazása nem asszertív környezetben
  • Munkatársak szakmai, szervezeti bevonási lehetőségei – munkatársak fejlesztési igényei, lehetőségei, toborzás, kiválasztás, belső fejlesztések
  • Munkahelyi játszmák és kezelésük
Tréning vezetőknek

Képzésünk az NSZFH (Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal) által is engedélyezett program. A képzés hivatalos megnevezése: “Vezető fejlesztés”. Engedélyszáma: E-001721/2017/D007.

A képzés elvégzéséről sikeres részvétel estén egy engedélyezett tanúsítványt kaphatsz, amelyen az alábbi elnevezés szerepel: “Vezető fejlesztés (Felnőttképzési eng. szám: E-001721/2017/D007)”

Kíváncsi vagy programunk részleteire? Írj nekünk bátran!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.