Hevesiné Kratochwill Katalin


Szakmai bemutatkozás

Hevesiné Kratochwill Katalin

“Az optimális fejlődés eredménye egy bizonyos folyamat, nem egy statikus állapot. A teljes ember folyamatosan teljes potenciáljának kiteljesítésére törekszik.”

Szakmai pályafutásom alatt mindvégig ennek az önmegvalósító embernek a segítését, támogatását tartottam a hivatásomnak. Szeretném magamban és másokban a teljes embert megtalálni. Hosszú évek óta munkám az önmegvalósító emberek segítése, támogatása és növekvő nyitottság az élményekre: a pillanat átélésének képessége, növekvő természetes bizalom,választás szabadsága, kreativitás, megbízhatóság és konstruktivitás, gazdag, teljes élet.

Állandó útkereső vagyok, de időnként már az ösvényekre is rámerészkedem. Ezért végzettségeim mellett (szociológia, mentálhigiéné, pszichodráma vezető) új módszereket is felfedeztem: coaching, mediáció.

Szeretettel várom azokat, akik izgalmas utazásra vágynak, vagy a kiteljesedés érdekében feszegetni szeretnék saját kereteiket,”ontológiájukat”. Akarnak és mernek szemüveget váltani a változáshoz.

Szakmai tapasztalatok:

  • ACC nemzetközi minősítéssel rendelkező nemzetközi coach

  • IRM névjegyzékében szereplő mediátor szakember

  • 2004-től szakmai munka, workshopok, tréningek vezetése, coaching, mediáció, esetmenedzser, oktatói munka (Türr István Képző és Módszertani Kutató Intézet, Indigo Coaching, büntetés végrehajtási intézmények, szociális intézmények)

  • Az áldozattá válás megelőzése, áldozatsegítés “TÁMOP 5.6.1. C” pályázat mediátora, oktatója (2013-2014)

  • A Villanások Mentális Színház társulatvezetője