Konfliktusok és kezelésük (Részletek Life coach képzési programunk-ból)

Konfliktuskezelés

 

Miért van szüksége egy coach-nak arra, hogy tisztában legyen a saját konfliktuskezelési stratégiáival?
A válasz nagyon egyszerű: szemléletében, munkájában, kommunikációs stílusában  vissza fog köszönni a konfliktusokhoz való viszonya.

Például egy konfliktuskerülő coach szorongani kezdhet, ha a kliensével nézeteltérése támad, így nem árt ha tisztában van azzal, hogyan is lehet konstruktívan viszonyulni a konfliktusokhoz. Ráadásul coach-hoz a kliensek mindig konfliktussal fordulnak, legyen az belső vagy külső konfliktus, így a jártasság elengedhetetlen.

Mi a konfliktuskezeléssel nem általánosan, hanem téma-specifikusan foglalkozunk, és tréning gyakorlatokkal segítjük a megfelelő konfliktuskezelési, és kommunikációs technikák elsajátítását!
A képzési nap után a hallgatók képessé válnak arra, hogy a klienseket az ülésre behozott konfliktushelyzetek megoldásában szakmailag magabiztosan és differenciált szempontok mentén támogassák.

Ha szeretnél többet megtudni a képzésünk részleteiről, olvasd el tájékoztatónkat a Life coach képzési programról vagy vedd fel velünk a kapcsolatot személyesen!

Írta: Sudár Györgyi, Life-és business coach, művészetterapeuta

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .