A képzések szervezője:

Indigo Coaching Kft.

2600 Vác, Althann Mihály Frigyes u. 2. 

Adószám: 26192608-1-13

Bankszámlaszám: 11709057-21446005

Általános szerződési feltételek a képzésre történő jelentkezés esetén:

A jelentkezési lap kitöltése megrendelésnek minősül, melyről a Képző e-mailben küld visszaigazolást. A jelentkezési lap kitöltése után a képzési előlegről – 28.000 Ft+Áfa (bruttó 35.560 Ft) – számlát állítunk ki. 

A képzésen való részvételt lemondani csak írásban lehetséges az info@indigo-training.hu email címen vagy postai úton. A Képző a Résztvevő számára három munkanapot biztosít a képzés megismerésére és a képzésen való részvételtől való díjmentes elállásra. A három munkanapot a jelentkezés elküldésétől számítjuk.

Amennyiben a Résztvevő a három munkanapos elállási időt követően szeretné lemondani a képzést, akkor a képzés kezdete előtti 14. naptári napig megteheti, a Képző részére megfizetendő 28.000 Ft+Áfa (bruttó 35.560 Ft) bánatpénz megfizetése ellenében (kivéve, ha a Résztvevő a három munkanapos elállási jogával él). A képzés kezdetét megelőző 14 naptári napon belüli lemondás esetén a Résztvevőnek a képzési díj teljes összegét szükséges befizetnie.  

Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a képzés indításához szükséges minimum létszámot (6 fő), a befizetett részvételi díjat teljes egészében visszatérítjük.

Kérjük, amennyiben támogatás révén szeretne részt venni a képzésben, jelölje meg a támogatás forrását és összegét, hogy a felnőttképzési szerződését ennek megfelelően készíthessük el.


    A teljes összeget egyben fizetem ki.Részletfizetést kérek.

    Nem kérek részletfizetést.A képzést három részletben szeretném fizetni.A képzést négy részletben szeretném fizetni.

    A képzés támogatott.A képzés nem támogatott.