Tudatos jelenlét a coachingban workshop

Ha coachként szeretnéd felfedezni az „ITT és MOST-ban” való munka drámai erejét, ha tudni akarod, mitől lesz egy ülés igazán élő, és a klienseiddel mélyen, de mégis biztonságos keretek között dolgoznál, ez a továbbképzés Neked szól.

    Az  egynapos továbbképzés olyan coachoknak szól, akik már némi gyakorlattal rendelkeznek, és szeretnék a munkájukat eredményesebbé, átütőbbé tenni. Célunk kettős: segítünk a coachnak megérkezni a jelenbe, aki ezáltal képessé válik támogatni a klienst ugyanebben.


       A képzés maximálisan gyakorlat központú, konkrét Mindfulness és Gestalt  technikákkal segítjük a résztvevőket a figyelmük tágításában és koncentrálásában. Megtanuljuk, mit kezdjünk a szcénikus információkkal, hogyan hangolódjunk rá az ülésre, és hogyan támogassuk az ügyfeleinket a stresszkezelésben és a változásban.


A workshop témái:

  • Hogyan használható az itt és most ereje a coachingban?
  • Mit tanulhatunk coachként a Gestaltból?
  • Mire jó a tudatos jelenlét a coachingban?
  • Mi az a szabadon lebegő figyelem?
  • Hogyan segítsük a klienst a változásban az itt és mostban, ahelyett, hogy a jövővel foglalkoznánk?
mindfulness

A workshopot vezeti:


Sudár Györgyi

Művészetterapeuta, Life coach

„Aki hagyja, hogy figyelme elkalandozzon attól, ami éppen megtörténik vele, az lemarad saját életének tekintélyes részéről.

Elszalaszt sok apró, értékes pillanatot, legyen az egy szép épület látványa munkába menet, egy szerető gonddal elkészített étel íze, vagy a felismerés, hogy szeretteinknek szükségük van ránk.

Aki tudatosság nélkül él, és nem ismeri saját hibáit és belső erejét, az elmulasztja személyiségfejlődésének lehetőségeit.”