Konferencia és partnertalálkozó

Céges topping a zsiráf perspektívájából

Konferencia vállalatoknak, akik hisznek a jó közösségekben

Új realitásba érkeztünk meg, de a változás jelenleg is zajlik körülöttünk. Érezzük ezt egyéni és munkahelyi környezetünkben egyaránt. Próbáljuk támogatni munkatársainkat, miközben mi magunk is a részesei vagyunk ennek a folyamatnak.

Konferenciánk arra hivatott, hogy inspiráló eszközökkel, gyakorlati módszerekkel és friss tudással támogassa a vállalatokat annak érdekében, hogy közösséget teremthessenek és igazi nyertesei lehessenek az átrendeződésnek.

A megtartó közegben rengeteg erőforrás rejlik, ami a vállalatok és a munkavállalók számára is lényeges. Lehet, hogy ezt eddig nem láttuk ilyen tisztán, de itt az ideje jól bánni ezzel az értékkel!

De ki az a zsiráf? És mi az a zsiráf perspektíva?

Csapatunk 2014 óta működik és ezalatt az idő alatt mi is sokat dolgoztunk azon, hogy egy jól működő közösség legyünk. A korábbi évek során rengeteg képzést, coachingot tartottunk szerte az országban. A mi közösségeink attól válnak sikeressé, mert partneri szemléletben működünk. Emellett fontos értékünket jeleníti meg a zsiráf, amelyet a logónkban is megtalálhatsz. Hiszünk abban, hogy egy új perspektívát kínál, ha a dolgokra egy más szögből tekintesz rá. Ezt a szemléletet képviseli a zsiráf perspektíva, amelyet az ügyfeleinkkel való munkában is igyekszünk képviselni.

Biztosak vagyunk benne, hogy olyan munkatársakkal dolgozol együtt, akikben sok lehetőség rejlik. Szeretnénk extra feltétet adni ahhoz, hogy még jobb közösséget tudjatok kialakítani.

A konferencia kereti között hangsúlyt fektetünk a megtartásra, az elkötelezettség növelésére, a motivációra, változásmenedzsmentre és a csapat erőforrásaira.

Topping, avagy extra feltétek, amiket mi ajánlunk a program keretei között:

A szervezeti változás támogatása

A szervezetben zajló változások (előre tervezett, eseti), és az abból adódó veszteség élmények adekvát segítése. Minden változás egyben veszteség is, melyet munkavállalói és menedzsment szinten is támogatni kell. A támogatásnál az  egyéni dinamika, az érzelmi reakció, a veszteség támogatása valamint az ellenállás folyamatának felismerése, és annak beazonosítása fontos, mert egyénenként eltérő lehet. A támogató folyamat arról szól, hogy a változás szempontjából kritikus folyamatokban, helyzetekben, domináns szereplőket támogatunk adekvát módszerekkel, technikákkal.

Vezetői tréning

Jó vagy hátrányos a home office? Milyen béren kívüli juttatásokkal tudjuk megnyerni a munkavállalókat?

Tekintettel a covid utáni munkaerőpiaci változásokra és a cégeknél fellépő gyakoribbá váló fluktuációra, beszélünk arról, mi az előnye és a hátránya a home-office-nak és távmunkavégzésnek. Körbejárjuk mik a jogi és szabályozási keretei, illetve megnézzük , hogyan lehet a munkavállalókat béren kívüli juttatásokkal hatékonyan motiválni és mit kell tudni a béren kívüli juttatások jogi háttérszabályairól.

Céges konfliktuskezelés, mediáció

Olyan céges közegben működik jól a vitarendezés, konfliktuskezelés, ahol az alkalmazottak között jól működik a kommunikáció, kiépült a bizalom és van eljárásrend a különböző konfliktusok kezelésére. Ha ezek működőképesek, akkor bizonyítottan csökken a fluktuáció, nő a nyereség és jobbá válik a belső erőforrások kihasználtsága.

Milyen konfliktusok jellemzőek mostanában? Hibrid munkavégzés nehézségei, kommunikációs zavarai, online és offline térben dolgozók konfliktusai.

Hogyan lehet a konfliktusok kialakulását megelőzni céges környezetben?

képzés- és tréningszervező

új egyensúly

Egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig

Sok minden változott körülöttünk és bennünk is az elmúlt időszakban, felborult az egyensúly egyéni és szervezeti szinten is.
Hogyan tudunk újra kapcsolódni? Hogy tudjunk erőforrásainkat mozgósítani?
Milyen korlátozó hiedelmeink vannak? Hogyan fejleszthető az éberség?
Mit kell elengednünk, minek kell új helyet készítenünk?
Többek között ezen kérdésekre keressük a válaszokat, coaching szemüvegen keresztül.

A program dátuma: Szervezés alatt

A program helyszíne: Szervezés alatt

Üzleti partnereink számára tiszteletjegyet biztosítunk, amellyel maximum 2 fő vehet részt az eseményen. Részletekért érdeklődj az info@indigo-training.hu e-mail címen!

Előadók:

Kanizsai Dóra

Kanizsai Dóra

Az Indigo Coaching alapítója, kommunikációs szakember
Szeghyné Gurin Eszter

Szeghyné Gurin Eszter

Művészetterapeuta, Life-és Business coach, Mediátor
Hevesiné Kratochwill Katalin ACC

Hevesiné Kratochwill Katalin ACC

Mentálhigiénés szakember, Life coach, Mediátor
Kovács Róbert

Kovács Róbert

Life-és business coach
dr. Schubauer Szabina

dr. Schubauer Szabina

Jogász, Life coach, Mediátor
partnertalálkozó

Kíváncsi vagy az esemény részleteire? Cégvezetőként, HR-esként szívesen csatlakoznál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő partnerek voltunk: