Női és férfi energiák a coachingban workshop

Mindannyian képesek vagyunk női és férfi energiákat is mozgatni. Ha coachként szeretnéd tudatosan használni ezeket, itt a helyed!

Egy magasabb szintről nézve mindannyian képesek vagyunk női és férfi energiákat mozgatni, és ezeken keresztül megteremteni a coachingban oly fontos, és kényes egyensúlyt: a női oldalunkkal befogadunk, támogatunk, felmelegítjük a klienst, a férfi oldalunk pedig segít tartani a kereteket, és nem fél visszajelezni és konfrontálni, ha arra van szükség. Fontos szakmai dilemma, hogy pontosan mikor milyen beavatkozásra van szükség, melyik oldalunkat és hogyan használjuk adekvátan? Más nézőpontból: hogyan hangoljuk össze az érzelmi és a racionális oldalunkat, az aktivitást és a passzivitást? 

A workshop során az alábbi kérdésekre keressük a választ:

Máshogy coachol egy férfi és egy női coach? A nemi szerepeink alapjaiban határozzák meg a működésünket. De vajon mit kezdjünk ezekkel a nemi szerepekkel egy coaching folyamatban? Hogyan tudjuk tudatosan összehangolni a férfi és női energiákat a coaching folyamat során?

Milyen áttételi folyamatok indulhatnak el? Mit tegyünk, ha vonzalmat érzünk vagy ébresztünk a kliensünkben? Hol húzódnak a kényes határok? Hogyan kezeljük etikusan ezeket a pikáns helyzeteket? Hogyan oldjuk fel magunkban a belső szerepkonfliktusainkat? Mi történik, ha vonzalom alakul ki a coach és a kliens között?

A workshop során a fenti kérdésekre közösen keressük a választ, a tőlünk megszokott gyakorlati szemlélettel, esettanulmányokon, demó coachingokon és akvárium gyakorlatokon keresztül. 

A workshopot a témának megfelelően páros vezetéssel tartjuk meg, hogy mind a női, mind a férfi nézőpontokat hitelesen és plasztikusan meg tudjuk jeleníteni. 

női és férfi energiák a coachingban
női és férfi energiák a coachingban

Az  egynapos továbbképzés olyan coachoknak szól, akik szeretnék a munkájukat eredményesebbé, átütőbbé tenni. A képzés maximálisan gyakorlat központú, esettanulmányokkal, valamint demo és akvárium gyakorlatokkal segítjük a résztvevőket a tudások bővítésében, és új tapasztalatok megszerzésében.

A workshopot vezeti: Sudár Györgyi PCC coach, pszichológus, művészetterapeuta és Kovács Róbert, Life és Business coach

A workshop időpontja: szervezés alatt

Jelentkezési határidő: szervezés alatt

Helyszíne: a Zoom felület segítségével kerül megrendezésre

A workshop díja: 35.000 Ft (volt hallgatóink számára 30.000 Ft)

Jelentkezési lapot és részletesebb információkat az info@indigo-training.hu

e-mail címünkön igényelhetsz.

Kíváncsi vagy programunk részleteire? Írj nekünk bátran!