50 kreditpontos mediátor továbbképzés, 50 órában!

Végzett mediátorok számára továbbképzést indítunk, ahol szakmailag járatos, tapasztalt mediátorainktól tanulhatsz, és megszerezheted az előírt kreditpontokat!

A továbbképzés kis csoportban zajlik, ahol a résztvevők jellemzőit és szintjét figyelembe véve alakítjuk ki és adjuk át a tudásanyagot. Személyes figyelmet és egyéni fejlesztést biztosítunk, minden résztvevőnk mentori támogatást kap!

A mediátor képzéshez hasonlóan a továbbképzésünk is erősen gyakorlat fókuszú, valós esetek feldolgozása biztosítja szakmai fejlődésed! A képzés után szupervízióra is lehetőség nyílik! 

Továbbképzési alkalmak:


Mediátor továbbképzés Budapesten: 2018. április-május

Mediátor továbbképzés Győrben: szervezés alatt

Mediátor továbbképzés Szeged: szervezés alatt


Kiknek ajánljuk?

Továbbképzésünket ajánljuk minden mediátor számára, aki nálunk vagy más képző intézménynél elvégezte már a mediátor alapképzést, és szeretne szakmailag fejlődni, valamint az előírt kreditpontokat megszerezni.

Emellett szerettel várjuk olyan mediátorok jelentkezését is, akik már régebben szerezték meg oklevelüket, és szeretnék szakmai ismereteiket felrázni, átismételni, és újat tanulni!

Ajánljuk mindazoknak, akik úgy érzik, hogy szeretnének mediátorként még magabiztosabban, magasabb szakmai tudással leülni egyes ügyek elé!

Megszerezhető pontok a továbbképzés során: 50 kreditpont

A továbbképzés tematikája

Továbbképzésünk két akkreditált formában érhető el: indítunk alap továbbképzést és egy speciális továbbképzést.